Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com præsenterer: Town Hall #1

Vi har glædet os utroligt meget til at kunne dele denne event med jer allesammen – nemlig at vi afholder vores allerførste town hall i København den 18. september 2019 kl. 19.30.

Kom og mød Anders Agner, Philip Chr. Ulrich, Katrine Villarreal Villumsen og Lars Græsborg Mathiasen samt en special guest! Få indblik i og overblik over amerikansk politik på alle niveauer netop nu og få mulighed for at stille spørgsmål til panelet undervejs.

Panelet vil se nærmere på præsidentvalgkampen netop nu, de øvrige spændende valgkampe i 2020 samt hvilke tendenser der allerede nu begynder at tegne sig indenfor deres ekspertområder.

Det foregår i det hyggelige Litteraturhaus på Nørrebro, hvor der også bliver mulighed for at købe forfriskninger i baren før, under og efter eventen.

Vi håber at se jer allesammen til vores første town hall nogensinde. Køb dine billetter lige her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen