Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Krisen fortsætter efter valget

"Markederne flytter sig kun, hvis der sker ændringer i den økonomiske politik – kynisk set er alt andet støj. Politik er selvfølgelig meget mere end økonomi – og heldigvis for det - men markederne reagerer på det økonomiske." Mikael Olai Milhøj tager temperaturen på den amerikanske økonomi efter valget.

Af Mikael Olai Milhøj, senior økonom hos Danske Bank.

Den amerikanske jobrapport er en af de hurtigste og mest pålidelige indikatorer vi har på, hvordan det går i amerikansk økonomi. Som ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen