Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Lad dig ikke narre af Meta

Meta ser nu dagens lys, men alles øjne er stadig rettet mod Facebook.

Meta ser nu dagens lys, men alles øjne er stadig rettet mod Facebook.

Navneskiftet var jo forventet. Det mest interessante var i virkeligheden nok, hvad barnet skulle hedde. Det blev META. I lyset af alle de ting, der sker med Facebook pt., så lader vi lige den stå et øjeblik...På sin vis er det jo ikke første gang et firma skifter navn. Tesla har skiftet navn fra Tesla Motors. Gulf+Western til Paramount. Ja, selv Facebook har jo før skiftet navn fra TheFacebook.com.Der kan være flere grunde til at skifte navn. Gøre sit brand mere simpelt, en anden virksomhedsstr...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på Berlingske og i DR Nyheder, og er nu selvstændig og specialiserer sig i at rådgive medier, organisationer og virksomheder i at præstere bedre på sociale medier. Hun underviser desuden i sociale medier i både Danmark og i Norge, ligesom hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker. Tlf. 3160 5020 E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen