Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ledige i fire stater kan få stor betydning om 34 dage

Amerikanske lønmodtagere har i 2020 i den grad oplevet, hvor hurtigt gode tider kan blive dårlige. Her kan 2 millioner ledige i fire stater vise sig at få en afgørende rolle, når de skal beslutte, om Trump eller Biden er bedst for deres fremtid. 

Af Martin Flink, erhvervsskribent, Kongressen.comHvis man ser en graf over den amerikanske ledighed for 2020, ser det ud som om, nogen har forsøgt at tegne Eiffeltårnet. Blyanten er sat som i det venstre ben, april er antennen helt oppe i toppe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen