Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Ledigheden i USA kommer til at stige i 2023”

Nogle af de greb, der skal til for at få økonomien på fode igen, vil ramme mange amerikanere hårdt i 2023, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Ledigheden forblev lav gennem det meste af 2022. Men sådan kommer det næppe til at gå i 2023. For amerikansk økonomi er fortsat presset og meget tyder på at USA er på vej i recession. Kongressen.com har spurgt Mikael Milhøj, tidligere chefanalytiker i Danske Bank, og nu selvstændig økonomisk analytiker, om udsigterne for den amerikanske ledighed i året, der kommer.

Mikael Milhøj, hvordan var 2022 set ud fra et økonomisk perspektiv?"Det er efterhånden blevet lidt en vane at sige, men også 20...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen