Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Ledigheden i USA kommer til at stige i 2023”

Nogle af de greb, der skal til for at få økonomien på fode igen, vil ramme mange amerikanere hårdt i 2023, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Ledigheden forblev lav gennem det meste af 2022. Men sådan kommer det næppe til at gå i 2023. For amerikansk økonomi er fortsat presset og meget tyder på at USA er på vej i recession. Kongressen.com har spurgt Mikael Milhøj, tidligere chefanalytiker i Danske Bank, og nu selvstændig økonomisk analytiker, om udsigterne for den amerikanske ledighed i året, der kommer.

Mikael Milhøj, hvordan var 2022 set ud fra et økonomisk perspektiv?"Det er efterhånden blevet lidt en vane at sige, men også 20...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen