Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

LEMAN: Sådan kan din virksomhed minimere fragtomkostningerne til USA

Som de fleste har bemærket, var Suez-kanalen blokeret af M/S ”Ever Given” i ca. 1 uge og kom først på ret kurs igen d. 29. marts. Det har store konsekvenser for danske virksomheders fragt til USA. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan din virksomhed kan minimere fragtomkostningerne i de kommende måneder.

Af Mikael Nors, Trade Lane Director hos LEMAN

Blokering af Suez-kanalen – hvad har det med logistik til USA at gøre, og hvilken betydning har det for danske virksomheder?

Over 3...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen