Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Lige nu tyder alt på, at USA er på vej mod recession”

Amerikansk økonomi har kurs mod recession, lyder vurderingen fra Danske Banks chefanalytiker, Mikael Milhøj.

Det gav genlyd, da Den Amerikanske Centralbank for en måned siden hævede renten markant. Faktisk var der tale om den største rentestigning i mere end to årtier. Meldingen fra FED var at man med denne handling håbede at få bremset inflationen og på sigt også undgå at amerikansk økonomi ender i recession. Kongressen.com har spurgt Danske Banks chefanalytiker, Mikael Olai Milhøj, om, hvor stor en effekt rentestigningen foreløbig har haft, om der er nye på vej i forbindelse med aftenens møde i Cent...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Nyheder

Bliv medlem af Kongressen.com allerede i dag og få adgang til alle vores artikler og analyser om midtvejsvalget.

POTUS

Onsdag den 28. september udkom en ny dansk bog om syv af de amerikanske præsidenter og deres største taler. Manden bag værket er den...

Kampen Om Amerika

Hvem er favorit til at blive den republikanske præsidentkandidat i 2024? Trump? DeSantis? Eller en helt tredje? Lyt med her.

Courtroom

Danske Christoffer Guldbrandsen bliver en af hovedpersonerne, når 6. januar-høringerne i morgen genoptages i Kongressen.

Copyright © 2021 Kongressen