Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Lyttetid: De bedste podcasts fra os til dig

I denne tid er der måske netop tid til at lytte – eller genhøre – nogle gode podcasts. Derfor har vi samlet en flok af vores egne produktioner, alle optaget on location i USA.

Du kan lytte her eller på din foretrukne platform:

Du kan starte ud med “Præsidenterne har ordet”. En gennemgang af fem store præsidenters største taler, optaget på marmortrapperne ved Lincoln Memorial:

https://soundcloud.com/kongressen-937418212/praesidenterne-har-ordet-de-fem-storste-taler-fra-fem-af-de-storste-praesidenter

Der er også vores miniserie i fire dele om familien Kennedy, Amerikas royale politiske familie, optaget live i Hyannisport i Massachusetts:

https://soundcloud.com/kongressen-937418212/kennedy-klanen-del-1-john-f-kennedy
https://soundcloud.com/kongressen-937418212/pgm2-rfk
https://soundcloud.com/kongressen-937418212/pgm3-ted
https://soundcloud.com/kongressen-937418212/pgm4-joe

Så er der vores store serie om de amerikanske præsidenter, POTUS, produceret i samarbejde med Heartbeats. Dem finder du her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen