Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Manchins exit kan tippe flertallet i Senatet i 2024

Joe Manchins senatsplads i West Virginia går formentlig til Republikanerne ved næste valg og kan få flertallet til at skifte

På den ene side kommer de næppe til at savne ham og på den anden side ville de ønske at han blev. Nogenlunde så kort kan forholdet mellem Joe Manchin og hans demokratiske senatskolleger vel opsummeres her i kølvandet på nyheden om at senatoren fra West Virginia ikke søger genvalg i 2024.

Manchins exit er ventet. For det kan være rarere at gå selv frem for at blive væltet og det er netop, hvad Manchin ser ud til at blive. I hvert fald tyder meget på at guvernør Jim Justice har udset sig lige...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen