Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Debat

Marcus Knuth: Biden svigter afghanerne og NATO

Amerikanernes tilbagetrækning fra Afghanistan vil stå tilbage som en af de største udenrigspolitiske fadæser i det 21. århundrede.

Amerikanernes tilbagetrækning fra Afghanistan vil stå tilbage som en af de største udenrigspolitiske fadæser i det 21. århundrede.

Af Marcus Knuth, udenrigsordfører for Det Konservative Folkeparti

Amerikanernes tilbagetrækning fra Afghanistan vil stå tilbage som en af de største udenrigspolitiske fadæser i det 21. århundrede. Biden forsikrede om, at Kabul ikke ville være det nye Saigon, men sandheden var, at billederne fra 1975 blev gentaget.

Siden har lufthavnen i Kabul udviklet sig til en humanitær katastrofe, og frembragt billeder af folk, der falder ned fra lettende evakueringsfly og selvmordsbombere, der dræber ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen