Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Massedeportering af haitianske migranter

USA har startet massedeportering af de haitianske migranter, som har samlet sig under en bro i Texas. Nogle migranter påstår, at de vil blive under den omdiskuterede bro på trods af truslen om at blive deporteret. 

Biden-regeringen har startet massedeportering af de tusindvis af haitianske migranter, som i de seneste dage har samlet sig under en bro i den lille by Del Rio i Texas. 

Søndag fløj tre fly fyldt med migranter fra San Antonio til hovedstaden i Haiti, Port-au-Prince, m...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen