Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Arven efter Roosevelt

Mandag den 12. april kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Chefredaktør Anders Agner er vært og aftenens emne er den politiske arv efter Franklin D. Roosevelt

Afstemningen blandt Kongressens læsere i foråret 2020 talte sit eget, tydelige sprog. Franklin Roosevelt er den største præsident i amerikansk historie. New Deal, depressionen, 2. verdenskrig og skabelsen af FN er blot nogle af de mange ting, FDR håndterede i sine 12 år ved magten. Han døde i Warm Springs i Georgia den 12. april 1945, kort tid efter at have taget hul på sin fjerde embedsperiode.

Mandag den 12. april kl. 20 sætter vi fokus på ikonet Roosevelt. Det sker således når vi har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om arven efter Roosevelt.

Vores chefredaktør og den ene del af duoen bag podcastserien POTUS, Anders Agner, er vært og vil fortælle mere om Roosevelts omfattende meritter og hvordan de den dag i dag præger det amerikanske samfund.

Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det via dette link.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på dagen for arrangementet.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen