Kongressen.com
Analyse

MasterClass: Arven efter Roosevelt

Mandag den 12. april kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Chefredaktør Anders Agner er vært og aftenens emne er den politiske arv efter Franklin D. Roosevelt

Afstemningen blandt Kongressens læsere i foråret 2020 talte sit eget, tydelige sprog. Franklin Roosevelt er den største præsident i amerikansk historie. New Deal, depressionen, 2. verdenskrig og skabelsen af FN er blot nogle af de mange ting, FDR håndterede i sine 12 år ved magten. Han døde i Warm Springs i Georgia den 12. april 1945, kort tid efter at have taget hul på sin fjerde embedsperiode.

Mandag den 12. april kl. 20 sætter vi fokus på ikonet Roosevelt. Det sker således når vi har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om arven efter Roosevelt.

Vores chefredaktør og den ene del af duoen bag podcastserien POTUS, Anders Agner, er vært og vil fortælle mere om Roosevelts omfattende meritter og hvordan de den dag i dag præger det amerikanske samfund.

Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det via dette link.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på dagen for arrangementet.

Læs også

Skjulte optagelser afslører CNN’s politiske agenda – eller gør de?

Kongressen

Farlig udvikling i Højesteret omkring mørklægning af afgørelser

Emil Friis Lauszus

“Biden forsøger at reetablere USA’s muligheder for at bruge soft power”

Anders Agner Pedersen

Kampen Om Amerika – USA lukker sig om sig selv

Kongressen

Bidens skatteplan trækker kun minimalt i aktiemarkedet

Kongressen

Hvorfor er filibusteren USA’s største stopklods? Det har den ikke altid været

Otto Lykketoft