Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Bidens første 100 dage

Mandag den 10. maj inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Emnet er Bidens første 100 dage som præsident og arrangementet finder sted i Kongressens lokaler i det indre København. Tilmeldingen er åben nu.

Joe Biden har lagt ud som lyn og torden i sin første tid som amerikansk præsident. Enhver snak om overgangsfigur er forstummet og er i stedet afløst af letten på hatten over den reformiver, den nye præsident udviser.

Mandag den 10. maj inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass om Bidens første 100 dage ved magten. Modsat de foregående events, finder denne MasterClass sted hos os på Kongressen.com.

Arrangementet afvikles efter de gældende corona-retningslinjer, dvs. med brug af maske, afstand og coronapas.

Denne første fysiske MasterClass finder sted i Kongressens lokaler på Lavendelstræde 17, 4. sal i København K.

Datoen er mandag den 10. maj kl. 17.30-18.30 og da der er et begrænset antal pladser, gælder først til mølle-princippet.

Tilmelding sker per mail til vores redaktionssekretær, Kaia Fallinge, på følgende mail: kaia@kongressen.com
Tilmeldingen er gået igennem, så snart du modtager en bekræftelsesmail.

Denne aften har vi ikke bare en, men flere oplægsholdere, nemlig chefredaktør Anders Agner og nyhedsredaktør Otto Lykketoft.

Vi glæder os til at se vores medlemmer til denne første MasterClass in person.

Blive medlem her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen