Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Masterclass: Bidens Policy

Eksklusiv onlinebegivenhed for medlemmer af kongressen.com – 3. februar kl. 20


Kongressen.com holder onsdag d. 3. februar sin første masterclass. Der zoomer vi ind på Joe Bidens politiske planer. Hvad vil average Joe, når det bliver hverdag? 
 
Lige nu handler alt om pandemien, en udfordret økonomi og et politisk landskab sprængt i stykker efter Trump og stormen på Kongressen. Biden har dog i de første dage som præsident, markeret sig med politiske projekter, der rækker udover Trump, pandemi og skrøbelig økonomi.
 
I denne masterclass for Kongressens medlemmer, slår chefredaktør Anders Agner ned på de væsentligste punkter i Bidens politiske program: Hvad, hvorfor og hvordan vil Biden f.eks. forandre uddannelse, immigration og klimaet? 
 
Masterclass er et tilbud til vores medlemmer. Arrangementet foregår online, og et link vil blive tilsendt vores medlemmer. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det her:

Bliv medlem af Kongressen.com som privatperson – Kongressen.com

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen