Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Den republikanske krise

Torsdag den 10. juni inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Emnet er den kolossale krise, Det Republikanske Parti lige nu befinder sig i. Arrangementet er virtuelt og tilmeldingen er åben nu.

Det Republikanske Parti er i dyb krise. Efter at have siddet tungt på magten i de forgangne år har partiet ikke bare tabt præsidentposten, men også flertallet i begge Kongressens kamre. Samtidig er der internt stor uenighed om, hvad vej man skal som parti og hvem der skal stå i spidsen for det hele. Med andre ord: krisen kradser hos The GOP.

Torsdag den 10. juni inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass om krisen i Det Republikanske Parti. Arrangementet er denne gang virtuelt og tilmeldingen er åben nu.

Tilmelding sker per mail til vores redaktionssekretær, Kaia Fallinge, på følgende mail: kaia@kongressen.com
Tilmeldingen er gået igennem, så snart du modtager en bekræftelsesmail.

Denne aften har vi ikke bare en, men flere oplægsholdere, nemlig chefredaktør Anders Agner og den amerikansk-danske forfatter Stephan Helgesen, der er med direkte fra New Mexico og som netop nu er aktuel med bogen ‘Remaking America – Reflections On The Trump Presidency’.

Vi glæder os til at se vores medlemmer til denne spændende MasterClass.

Hvis ikke du er medlem endnu, så bliv det her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen