Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Højrefløjen i USA

Tirsdag den 2. marts kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass om højrefløjen i USA.

Højrefløjen har for alvor sat sig på magten i Det Republikanske Parti i de seneste år. Og ser ikke ud til at slippe grebet lige foreløbig. Tværtimod. En udvikling, der har stor betydning, ikke bare for Republikanerne, men for amerikansk politik og USA generelt.
Tirsdag den 2. marts kl. 20 sætter vi fokus på dette tema. Det sker når vi har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om højrefløjen i USA.
Vores administrerende redaktør og den ene del af duoen fra Kampen Om Amerika, Lasse Charley Pedersen, vil fortælle mere om de seneste års udvikling, hvordan det kommer til udtryk og hvad det har af betydning.
Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det via dette link.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på dagen for arrangementet.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen