Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Kennedy-dynastiets fremtid

Tirsdag den 23. marts kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Chefredaktør Anders Agner er vært og aftenens emne er Kennedy-dynastiets fremtid i amerikansk politik.

Kennedy-dynasiet har igennem generationer været en magtfaktor i amerikansk politik. Men siden begyndelsen af januar i år, er der ingen af familiens medlemmer at finde i magtens inderste cirkler i Washington D.C. Hvad betyder det for det så berømte dynasti? Og hvem kommer i fremtiden til at tegne Kennedyernes politiske profil?

Tirsdag den 23. marts kl. 20 sætter vi fokus på dette emne. Det sker således når vi har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om Kennedy-dynastiets fremtid.

Vores chefredaktør og den ene del af duoen bag podcastserien KENNEDYLAND, Anders Agner, har arbejdet med dynastiet gennem mere end ti år og vil fortælle mere om de udfordringer og muligheder, familien står over for politisk i de kommende år.

Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det via dette link.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på dagen for arrangementet.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen