Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Kennedy-dynastiets fremtid

Tirsdag den 23. marts kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Chefredaktør Anders Agner er vært og aftenens emne er Kennedy-dynastiets fremtid i amerikansk politik.

Kennedy-dynasiet har igennem generationer været en magtfaktor i amerikansk politik. Men siden begyndelsen af januar i år, er der ingen af familiens medlemmer at finde i magtens inderste cirkler i Washington D.C. Hvad betyder det for det så berømte dynasti? Og hvem kommer i fremtiden til at tegne Kennedyernes politiske profil?

Tirsdag den 23. marts kl. 20 sætter vi fokus på dette emne. Det sker således når vi har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om Kennedy-dynastiets fremtid.

Vores chefredaktør og den ene del af duoen bag podcastserien KENNEDYLAND, Anders Agner, har arbejdet med dynastiet gennem mere end ti år og vil fortælle mere om de udfordringer og muligheder, familien står over for politisk i de kommende år.

Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det via dette link.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på dagen for arrangementet.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen