Kongressen.com
Analyse

MasterClass: Kennedy Special

Tirsdag den 12. oktober inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Emnet er Kennedy-dynastiet med afsæt i chefredaktør Anders Agners nye bog. Arrangementet finder sted i Kongressens lokaler og tilmeldingen er åben nu.

Intet amerikansk dynasti er mere berømt, mere mytisk og mere glamourøst end Kennedy-dynastiet. I mere end 100 år har familien været en central del af magtens kerne i USA. I sin kommende bog ‘KENNEDY’ fortæller chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, for første gang den samlede historie om familien på dansk. Og det er netop med afsæt i bogen, at vi nu har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om netop Kennedyerne.

Denne særlige Kennedy-MasterClass finder sted tirsdag den 12. oktober kl. 17. Arrangementet finder sted i vores nye lokaler på Østerbro.

Ryesgade 106 A, 2. sal
2100 Kbh. Ø

Aftenens oplægsholder er chefredaktør Anders Agner og du har som medlem muligheden for at købe den nye Kennedy-bog med 20 procents rabat ved arrangementet.

Tilmelding sker på mail til Kaia@kongressen.com – din tilmelding er godkendt, så snart du har modtaget en bekræftelse på mail.

Husk at MasterClass kun er for vores medlemmer, så hvis du ikke allerede er det, kan du nå at blive det. Det sker via linket her:

Bliv medlem af Kongressen.com her

Læs også

Budgetstriden spidser til på Capitol Hill

Isak Hüllert

Er Trump og Fox News ved at blive venner igen?

Christopher Macallan

Biden i svært spil

Torsten Jansen

Kampen Om Amerika – Vejen til republikansk redning?

Kongressen

Demokraterne ånder lettet op efter Newsom-sejr

Anders Agner Pedersen

Demokraternes vinderstrategi

Otto Lykketoft