Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

MasterClass: Klar til den nye USA-sæson

Tirsdag den 17. august inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Vi ser nærmere på de sager, som kommer til at præge amerikansk politik og business resten af 2021. Arrangementet finder sted i Kongressens lokaler og tilmeldingen er åben nu.

Efter sommerferien starter en ny sæson i amerikansk politik, såvel som i erhvervslivet. Men hvilke sager kommer til at præge resten af 2021? Hvad skal du holde øje med? Hvor ligger de potentielle konflikter? Og hvad med det dansk amerikanske forhold?

Det ser vi nærmere på i den første MasterClass efter sommerferien, som samtidig også bliver den første MasterClass i Kongressens nye lokaler på Østerbro i København.

Således har vi fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass tirsdag den 17. august kl. 17. Arrangementet finder sted i vores nye lokaler på Østerbro.

Ryesgade 106 A, 2. sal
2100 Kbh. Ø

Aftenens oplægsholdere er chefredaktør Anders Agner og erhvervsredaktør Tine Brødegaard.

Tilmelding sker på mail til Kaia@kongressen.com – din tilmelding er godkendt, så snart du har modtaget en bekræftelse på mail.

Husk at MasterClass kun er for vores medlemmer, så hvis du ikke allerede er det, kan du nå at blive det. Det sker via linket her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen