Kongressen.com
Analyse Business

MasterClass: Klar til den nye USA-sæson

Tirsdag den 17. august inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Vi ser nærmere på de sager, som kommer til at præge amerikansk politik og business resten af 2021. Arrangementet finder sted i Kongressens lokaler og tilmeldingen er åben nu.

Efter sommerferien starter en ny sæson i amerikansk politik, såvel som i erhvervslivet. Men hvilke sager kommer til at præge resten af 2021? Hvad skal du holde øje med? Hvor ligger de potentielle konflikter? Og hvad med det dansk amerikanske forhold?

Det ser vi nærmere på i den første MasterClass efter sommerferien, som samtidig også bliver den første MasterClass i Kongressens nye lokaler på Østerbro i København.

Således har vi fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass tirsdag den 17. august kl. 17. Arrangementet finder sted i vores nye lokaler på Østerbro.

Ryesgade 106 A, 2. sal
2100 Kbh. Ø

Aftenens oplægsholdere er chefredaktør Anders Agner og erhvervsredaktør Tine Brødegaard.

Tilmelding sker på mail til Kaia@kongressen.com – din tilmelding er godkendt, så snart du har modtaget en bekræftelse på mail.

Husk at MasterClass kun er for vores medlemmer, så hvis du ikke allerede er det, kan du nå at blive det. Det sker via linket her:

Læs også

Delstaten berømt for gambling men overset på vigtige områder

Christian Damgaard Qvist

Det Republikanske Parti har forladt Bush og Reagan

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Kampen Om Amerika – Sommerstatus Demokraterne

Kongressen

Republikanerne har lang vej til comeback – her Trumps vej

Lasse Charley Pedersen

Californiens brande lægger hårdt pres på Kamala Harris

Kaia Fallinge og Lasse Pedersen

Er Republikanerne gået for langt?

Otto Lykketoft