Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

MasterClass: rigsretssagen mod Trump

Torsdag den 11. februar kl. 20 inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass om rigsretssagen.

For blot anden gang på et år er Donald Trump endt i rigsretten. Sagen kører over de kommende uger og deler i den grad vandene i Washington D.C.
Vi er på Kongressen.com glade for at kunne invitere vores medlemmer til MasterClass om rigsretssagen torsdag den 11. februar kl. 20.
Vores juridiske analytiker Emil Friis Lauszus vil direkte fra Washington D.C. fortælle mere om sagen, hvad der forventes at ske og hvad man skal holde øje med i de kommende uger, mens sagen ruller.
Som altid er vores MasterClass forbeholdt vores medlemmer, så hvis ikke du allerede har tegnet abonnement, så skynd dig at gøre det.

MasterClass foregår via zoom, og vores medlemmer kan finde et link til begivenheden på Kongressen.com på torsdag.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen