Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“McCarthy var med til at undergrave betydningen af fakta i USA”

Løgnens magt blev for alvor tydeliggjort af Joseph McCarthy og den udvikling er fortsat frem til i dag, fortæller McCarthy-biografist.

Populistiske ledere har haft fremgang på tværs af kloden. Det handler om at skaffe indflydelse og magt. Sandheden og fakta er ikke så vigtig længere. En lille løgn er okay, hvis den fremmer ens mål. Selvom mange er hurtige til at pege på Donald Trump som roden til denne bevægelse, så kan der trækkes tråde helt tilbage til Joseph McCarthy og McCarthyisme. Kongressen.com har talt med forfatter, Larry Tye, der har skrevet bogen Demagogue: The Life and Long Shadow of Senator Joe McCarthy, hvor vi s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Frederikke Skov Smørum er uddannet bachelor i historie fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk religion og samfundsforhold. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær. Mobil: 22700430 Mail: frederikke.skov.smorum@gmail.com

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen