Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

McConnell og magten

For anden gang på kort tid er Mitch McConnell gået i sort for rullende kameraer – hvor længe kan han bevare sin magtposition?

Mitch McConnell er en mand, der er vant til at bestemme. En mand, der er vant til at have magt og en mand, der er vant til, at tingene bliver som han vil have det. Sådan er det imidlertid ikke længere for den ellers så magtfulde senator fra Kentucky. For anden gang på kort tid er den republikanske mindretalsleder gået i sort for rullende kamera - hvilket har efterladt spørgsmålet om hans tid i amerikansk toppolitik er ved at være forbi.

Set i det lys at McConnell er 81 og set i det lys, at ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen