Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

McConnell skulle være gået hårdere til Trump

McConnell har haft flere chancer for at distancere sig for Trump, men han har ikke grebet dem for alvor.

Tegning: Wikipedia Common License.

I en ny bog med navnet ’Betrayal’ sætter journalist fra ABC Jonathan Karl fokus på det betændte forhold, der er mellem Senatets minoritetsleder, Mitch McConnell, og den tidligere præsident Donald Trump. I bogen bliver det bl.a. beskrevet, hvordan McConnell ikke ønskede, at Trump skulle deltage i Bidens indsættelsesceremoni efter begivenhederne d. 6. januar, hvilket angiveligt fik Trump til at skynde sig at komme McConnell i forkøbet og selv erklære, at han ikke havde tænkt sig at komme.

Men ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen