Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Amerikansk medie: Bidens første ambassadører udpeges i næste uge

Flere af de tunge ambassadørposter forventes, ifølge det amerikanske medie Axios, at blive udpeget i næste uge. Flere store politiske navne er i spil til poster i lande som Kina, Indien og Japan.

I løbet af den kommende uge forventes præsident Joe Biden at løfte sløret for, hvem han har tænkt sig at gøre til ambassadør i en række af verdens største lande.

Ifølge det amerikanske medie Axios skulle der således være nogenlunde sikkerhed om, hvem Biden udpeger til lande som Kina, Japan og I...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen