Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Mens arbejdsløsheden i USA falder, stiger priserne”

Økonomiforsker Keith Meyers fra SDU giver her en status på den amerikanske økonomi anno 2022.

Økonomiforsker Keith Meyers fra SDU giver her en status på den amerikanske økonomi anno 2022.

Halvdelen af 2022 er gået, og ser man tilbage på det seneste halve år, har begivenhederne i amerikansk politik været uendelige. Èt af de meste omdiskuterede emner blandt den amerikanske befolkning har vært økonomien, som har lagt pres på mange amerikaners privatøkonomi. Med andre ord har en stigende inflation samt rekordhøje benzinpriser har været med til at sætte pengepolitikken på øverste dagsorden, og i den forbindelse har Kongressen.com snakket med økonomiforsker Keith Meyers fra SDU for at...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen