Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Mens arbejdsløsheden i USA falder, stiger priserne”

Økonomiforsker Keith Meyers fra SDU giver her en status på den amerikanske økonomi anno 2022.

Økonomiforsker Keith Meyers fra SDU giver her en status på den amerikanske økonomi anno 2022.

Halvdelen af 2022 er gået, og ser man tilbage på det seneste halve år, har begivenhederne i amerikansk politik været uendelige. Èt af de meste omdiskuterede emner blandt den amerikanske befolkning har vært økonomien, som har lagt pres på mange amerikaners privatøkonomi. Med andre ord har en stigende inflation samt rekordhøje benzinpriser har været med til at sætte pengepolitikken på øverste dagsorden, og i den forbindelse har Kongressen.com snakket med økonomiforsker Keith Meyers fra SDU for at...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Copyright © 2021 Kongressen