Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Michael Chertoff: “Jeg var nødt til at sige ja. For mig var det som at være i krig”

Den tidligere chef for Homeland Security, Michael Chertoff, har prøvet lidt af hvert som embedsmand. Før han kom i Bushs kabinet i 2005 var han dommer ved en føderal appeldomstol hvor han blandt andet sad med mafiasagen om de fem store mafiafamilier i New York City Corleone, Barzini, Tattaglia, Stracci, og Cuneofamilien. Senere var han som chef for Homeland Security medforfatter i udarbejdningen af the Patriot Act, et omdiskuteret stykke lovgivning der blev vedtaget i kølvandet på terrorangrebe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen