Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Michael Chertoff: “Jeg var nødt til at sige ja. For mig var det som at være i krig”

Den tidligere chef for Homeland Security, Michael Chertoff, har prøvet lidt af hvert som embedsmand. Før han kom i Bushs kabinet i 2005 var han dommer ved en føderal appeldomstol hvor han blandt andet sad med mafiasagen om de fem store mafiafamilier i New York City Corleone, Barzini, Tattaglia, Stracci, og Cuneofamilien. Senere var han som chef for Homeland Security medforfatter i udarbejdningen af the Patriot Act, et omdiskuteret stykke lovgivning der blev vedtaget i kølvandet på terrorangrebe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen