Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mike Johnson valgt som ny formand for Repræsentanternes Hus

Kongresmedlemmet fra Louisiana formåede at gøre det, som flere andre partifæller ikke formåede og er nu valgt som formand for Huset.

Så er det slut. Efter flere ugers kaos har Republikanerne omsider besluttet, hvem der skal afløse Kevin McCarthy som formand for Repræsentanternes Hus. Således formåede Mike Johnson onsdag aften dansk tid at gøre det, som hverken McCarthy, dernæst Steve Scalise, så Jim Jordan og senest Tom Emmer har formået, nemlig samle partiet bag sig. Ved afstemningen udviste Republikanerne således en sjælden grad af fælles front, da de stemte den 51-årige Louisiana-politiker ind som manden, der skal overtag...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen