Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Misæren i Svinebugten og Kennedys undskyldning

Den fejlslagne invasion i Svinebugten blev definerende for resten af John F. Kennedys præsidentskab. Samtidig fik det JFK til at gøre noget, en amerikansk præsident ellers sjældent gør - han sagde undskyld.

John F. Kennedy var ikke meget for det. For når noget lød for godt til at være sandt, så var det det sjældent. Og da slet ikke i politik. Men generalerne og efterretningstjenesten var nærmest skråsikre i deres vurderinger. Den operation, der havde været i støbeskeen allerede inden John F....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen