Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Mød Joe Bidens nye højre hånd

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident overalt.

Jeff Zients / Wikimedia Commons

I lørdags kom det frem, at Joe Bidens nuværende stabschef Ron Klein forlader posten, som ofte bliver kaldt den vigtigste i en amerikansk præsidents administration. I stedet planlægger Biden at alliere sig med Jeff Zients, som bedst er kendt for sin ledende roller under corona-pandemien, hvor han stod i spidsen for regeringens politiske håndtering af krisen.

Men hvem er Jeff Zient egentlig, og hilsen rolle kommer han til at spille de næste års tid, frem mod præsidentvalget om mindre end to å...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen