Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Mød Joe Bidens nye højre hånd

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident overalt.

Jeff Zients / Wikimedia Commons

I lørdags kom det frem, at Joe Bidens nuværende stabschef Ron Klein forlader posten, som ofte bliver kaldt den vigtigste i en amerikansk præsidents administration. I stedet planlægger Biden at alliere sig med Jeff Zients, som bedst er kendt for sin ledende roller under corona-pandemien, hvor han stod i spidsen for regeringens politiske håndtering af krisen.

Men hvem er Jeff Zient egentlig, og hilsen rolle kommer han til at spille de næste års tid, frem mod præsidentvalget om mindre end to å...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor success, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Kultur

Filmen 'Priscilla' om Elvis' hustru høster lige nu bunker af anmelderroser - ikke mindst grundet Cailee Spaenys præstation i titelrollen.

Copyright © 2021 Kongressen