Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Musk, mystikken og markederne

Tesla-bossen Elon Musk er i skrivende stund verdens rigeste mand. Men tweets eller meldinger kan hurtigt ændre dette, hvis de ofte særprægede meldinger fra Musk får markedet til at vende sig. Nordeas Andreas Østerheden forklarer her hvorfor.

Af Andreas Østerheden, chefstrateg, Nordea

Tesla-bossen Elon Musk er og bliver en kontroversiel herre. Gennem årene har hans forretninger været så succesfulde at han i skrivende stund er verdens rigeste mand. Han er imidlertid også en mand, der deler ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen