Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“NATO’s sikkerhed forbedres kollektivt ved at have Finland og Sverige med”

USA ser gerne at både Finland og Sverige hurtigst muligt bliver medlemmer af NATO, lyder meldingen fra en af Bidens sikkerhedsrådgivere.

USA ser gerne at både Finland og Sverige hurtigst muligt bliver medlemmer af NATO, lyder meldingen fra en af Bidens sikkerhedsrådgivere.

Robert Berschinski er særlig rådgiver for Biden administrationen, og så er han også Senior Director for demokrati og menneskerettigheder hos White House National Security Council. Kongressen.com fik ved Copenhagen Democracy Summit i Skuespilhuset mulighed for at spørge Berschinski ind til Bidens administrationens holdning til de store skift i vores nuværende sikkerhedspolitiske skift med Sverige og Finland, der søger om NATO-medlemskab samt Ukraine, der gerne ser sig selv i EU.

Robert Bersch...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Copyright © 2021 Kongressen