Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“NATO’s sikkerhed forbedres kollektivt ved at have Finland og Sverige med”

USA ser gerne at både Finland og Sverige hurtigst muligt bliver medlemmer af NATO, lyder meldingen fra en af Bidens sikkerhedsrådgivere.

USA ser gerne at både Finland og Sverige hurtigst muligt bliver medlemmer af NATO, lyder meldingen fra en af Bidens sikkerhedsrådgivere.

Robert Berschinski er særlig rådgiver for Biden administrationen, og så er han også Senior Director for demokrati og menneskerettigheder hos White House National Security Council. Kongressen.com fik ved Copenhagen Democracy Summit i Skuespilhuset mulighed for at spørge Berschinski ind til Bidens administrationens holdning til de store skift i vores nuværende sikkerhedspolitiske skift med Sverige og Finland, der søger om NATO-medlemskab samt Ukraine, der gerne ser sig selv i EU.

Robert Bersch...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen