Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Nedlukning afværget – nu skal McCarthy slås for at beholde hammeren

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama – spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Det lignede at USA havde kurs mod en føderal nedlukning. Det lignede at partierne var for langt fra hinanden til at en løsning kunne nås inden deadline. Og det lignede at den republikanske højrefløjs kompromisløse stil ville betyde at amerikanerne søndag morgen ville vågne til et land, hvor talrige føderale medarbejdere ville blive sendt hjem uden løn. Sådan gik det imidlertid ikke, hvilket ikke mindst skyldes formanden for Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy.

Stik imod hvordan han ellers...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen