Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Nedlukning afværget – nu skal McCarthy slås for at beholde hammeren

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama – spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Det lignede at USA havde kurs mod en føderal nedlukning. Det lignede at partierne var for langt fra hinanden til at en løsning kunne nås inden deadline. Og det lignede at den republikanske højrefløjs kompromisløse stil ville betyde at amerikanerne søndag morgen ville vågne til et land, hvor talrige føderale medarbejdere ville blive sendt hjem uden løn. Sådan gik det imidlertid ikke, hvilket ikke mindst skyldes formanden for Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy.

Stik imod hvordan han ellers...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen