Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan Nikki Haley blive USA’s første kvindelige præsident?

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur – men kan hun gå hele vejen?

Nikki Haley har en nyhed, hun gerne vil dele med amerikanerne. Hun vil godt nok først fortælle, hvad det er på et stort anlagt arrangement i hjemstaten South Carolina den 15. februar, men lad os allerede nu løftet sløret for, hvad det er for en nyhed, Nikki Haley gerne vil dele om knap to uger: hun vil gerne være USA's næste præsident.

1000 Dollar-spørgsmålet er naturligvis om det så er realistisk? Kan hun i første omgang vinde sit partis nominering og siden hen et samlet præsidentvalg?

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Politisk analyse

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Politisk analyse

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

Copyright © 2021 Kongressen