Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan Nikki Haley blive USA’s første kvindelige præsident?

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur – men kan hun gå hele vejen?

Nikki Haley har en nyhed, hun gerne vil dele med amerikanerne. Hun vil godt nok først fortælle, hvad det er på et stort anlagt arrangement i hjemstaten South Carolina den 15. februar, men lad os allerede nu løftet sløret for, hvad det er for en nyhed, Nikki Haley gerne vil dele om knap to uger: hun vil gerne være USA's næste præsident.

1000 Dollar-spørgsmålet er naturligvis om det så er realistisk? Kan hun i første omgang vinde sit partis nominering og siden hen et samlet præsidentvalg?

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen