Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Alle kigger misundeligt på Novo efter stærkt halvårsregnskab”

Lægemiddelstyrelsen i USA godkendte sidste år midlet Wegovy fra Novo Nordisk, som har givet vægttab på 15-17 procent. I forvejen har Novo Nordisk fedmemidlet Saxenda på markedet, men her er vægttabet nede på 5-8 procent. Medicinalselskabet der beskæftiger omtrent 50.000 medarbejdere opjusterer nu forventningerne på baggrund af salg af diabetesbehandling og det nye fedmemiddel Wegovy. Vi har talt med senioranalytiker hos Sydbank Søren Løntoft Andersen om hvorfor det lille fedmemarked vil vokse ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen