Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Ny lovpakke er et uvurderligt signal til grønne danske virksomheder i USA”

Flere danske virksomheder kan være på vej ind i USA i de kommende år som følge af ny politisk aftale, vurderer DI’s Louis Funder.

Med stemmetallet 51-50 har Senatet vedtaget den omfattende lovpakke 'Inflation Reduction Act'. Om få dage forventes Repræsentanternes Hus at gøre det samme. Aftalen betyder blandt andet omfattende klimainvesteringer og det er godt nyt for danske virksomheder med grønne interesser i USA, fortæller Dansk Industris USA-chef, Louis Funder, i dette interview med Kongressen.com.Hvad betyder vedtagelsen af pakken for danske interesser i USA?"Biden er snublende tæt på den største investering i klima i ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen