Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Ny lovpakke er et uvurderligt signal til grønne danske virksomheder i USA”

Flere danske virksomheder kan være på vej ind i USA i de kommende år som følge af ny politisk aftale, vurderer DI’s Louis Funder.

Med stemmetallet 51-50 har Senatet vedtaget den omfattende lovpakke 'Inflation Reduction Act'. Om få dage forventes Repræsentanternes Hus at gøre det samme. Aftalen betyder blandt andet omfattende klimainvesteringer og det er godt nyt for danske virksomheder med grønne interesser i USA, fortæller Dansk Industris USA-chef, Louis Funder, i dette interview med Kongressen.com.Hvad betyder vedtagelsen af pakken for danske interesser i USA?"Biden er snublende tæt på den største investering i klima i ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen