Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ny Obama-dokumentarserie er virkelig værd at se

Streamingtjenesten HBO har netop udgivet en dokumentarserie i tre afsnit om Barack Obama og hans tid ved magten. Serien hedder 'In Pursuit Of A More Perfect Union' og er i den grad værd at se.

Der er i løbet af de seneste år kommet mere end et par gode dokumentarer om Obama og hans præsidentskab. 'The Final Year' på Netflix er nok den bedste. Eller i hvert fald indtil nu. For endnu en streaminggigant, nemlig HBO, har nu sendt en dokumentarserie i tre dele på gaden - og efter at have set de ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen