Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Ny podcastserie: Made in America

I samarbejde med Nationalmuseet, Vores Tid og Radio Loud præsenterer Kongressen.com en ny, spændende podcastserie om USA’s indflydelse på den danske historie.

USA er verdens mest magtfulde land. På tværs af Atlanten kan de begivenheder og udviklinger, der præger USA, afgørende ændre Danmark. I podcastserien ‘Made In America’ dykker vi ned i ti afgørende øjeblikke eller udviklinger i USA’s historie, som forandrede Danmark. De to faste gæster er chefredaktør på Kongressen.com, Anders Agner, og Peter Henningsen, historiker og museumschef på Frilandsmuseet. Vært er Lasse Charley Pedersen.

Blandt emnerne, du kan glæde dig til at høre om i serien er udvandringen, Marshall-planen, krigen mod terror og tegneserier.

Serien kan høres via linket her!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen