Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Ny Scorsese-film kaster lys over dystert kapitel i USA’s historie

Storfilmen ‘Killers Of The Flower Moon’ med DiCaprio, Gladstone og DeNiro fortæller en vigtig historie og er virkelig værd at se.

(PR foto)

Af Anders Agner Pedersen, chefredaktør, og Frederikke Skov Smørum, redaktionssekretær

Den har været ventet med spænding. For når mesterinstruktøren Martin Scorsese er bag kameraet, plejer det at være lig med kvalitet. Og når de to mandlige hovedroller i dette tilfælde spilles af de to Oscar-vindende stjerner Leonardo DiCaprio og Robert DeNiro og den kvindelige hovedrolle spilles af Lily Gladstone, tilsat at Jesse Plemons og en anden Oscar-vinder, Brendan Fraser, også er blandt skuespillerne,...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen