Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Lige på & Trump

Nyt tv-magasin: Lige på & Trump

Kongressen.com og Ekstra Bladet TV indgår samarbejde om nyt tv-magasin. Hver uge vil chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen analysere og perspektivere amerikansk politik i “Lige på & Trump”, der er en del af EB+ Play for abonnenter.

“Vi har ved flere lejligheder, senest ved midtvejsvalget, haft gode samarbejder med Ekstra Bladet. Så jeg har store forventinger til at samabejdet om ‘Lige på og Trump’ bliver succesfuldt. Ambitionen er at lave et stærkt USA-magasin, der både går kritisk, analytisk og nuanceret til værks. Både om Trumps gøren og laden, men også om den igangværende 2020-valgkamp. Jeg håber folk vil se med – der er nok at tale om, må man sige.”

“Lige på & Trump” er allerede tilgængeligt – du finder programmerne ved at klikke lige her:

“Lige på & Trump”

 

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen