Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Officielt: Her er Rufus Giffords nye job

Så er det officielt. Den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, har fået nyt job. Og nej, det er ikke bliver ikke til et comeback til Danmark for den populære eks-ambassadør, men i stedet jobbet som protocol chief, Gifford de kommende år skal bestride.

Det har ligget i kortene i flere måneder. Faktisk skrev vi her på Kongressen.com om det første gang tilbage i midten af januar i år, men for få minutter siden bekræftede manden det selv. Rufus Gifford har således fået nyt ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen