Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Omstødelse af Roe v. Wade kan blive en demokratisk sovepude

Demokraterne risikerer at tage mobiliseringen af unge pro-abort vælgere for givet til midtvejsvalget – men det koster.

Demokraterne risikerer at tage mobiliseringen af unge pro-abort vælgere for givet til midtvejsvalget - men det koster.

Den mulige omstødelse af Roe v. Wade er selvfølgelig dårlige nyheder for mange demokratiske politikere. Samtidig tyder meget på, at det er en velsignelse i forklædning for de mange demokratiske kandidater, der ellers ser mod et udfordrende midtvejsvalg. Dog skal Demokraterne passe på med ikke at tage de unge vælgere for givet - og her er Michigan et spændende case for både denne mekanisme, men er også et symbol på, hvad omgørelsen af Roe kan komme til at betyde for millioner af amerikanske kvin...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

'Retfærdighed for Emmet Till' giver en hel ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Copyright © 2021 Kongressen