Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

‘Oppenheimer’ giver stof til eftertanke

Man går fra biografen med noget at tænke over, når man har set storfilmen ‘Oppenheimer’

Det er ved at være en håndfuld dage siden jeg så Christopher Nolans storfilm 'Oppenheimer' til pressevisningen i Imperial. En film, jeg havde set frem til at opleve, men samtidig også en film, hvor det var svært på forhånd at vide, hvad man skulle forvente. Derfor er det også svært at svare entydigt på om den så levede op til forventningerne. Men god, det er den.

Først havde jeg egentlig tænkt at skrive artiklen her så den kunne komme på den dag, filmen officielt havde premiere. Men da jeg ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen