Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

På høje tid med en serie om førstedamerne

I dag har serien ‘The First Lady’ dansk premiere. Serien er ventet med spænding og sætter fokus på tre af de mest betydningsfulde førstedamer i USA’s historie.

I dag har serien 'The First Lady' dansk premiere. Serien er ventet med spænding og sætter fokus på tre af de mest betydningsfulde førstedamer i USA's historie.

I dag er der premiere på Susanne Biers internationale serie 'The First Lady'. Emnet for serien er - som titlen indikerer - de amerikanske førstedamer. I første sæson er tre udvalgt som gennemgående hovedpersoner, nemlig Eleanor Roosevelt, Betty Ford og Michelle Obama. Roller, der spilles af henholdsvis Gillian Anderson, Michelle Pheiffer og Viola Davis.

Lad det være sagt med det samme: det er ikke et minut for tidligt, at der omsider kommer fokus på førstedamerne i en bredere kulturel skala...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen