Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

“På mange måder går det bedre end før corona”

Selv om corona-krisen har ramt fødevarebranchen hårdt, klarer det danske bryghus Evil Twin sig stadig godt i USA. CEO Jeppe Jarnit-Bjergsø fortæller i denne Q&A, hvordan det kan lade sig gøre.

Af Jeppe Jarnit-Bjergsø, stifter og CEO, Ewil Twin Hvad er situationen i ølbranchen lige nu med corona-krisen i tankerne?"Vores branche spænder så vidt, fra de bitte små bryggerier der brygger 100 liter af gangen til de meget store (definitionen af craft beer i USA er meget bred) som brygger milli...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen