Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Palin vil repræsentere Alaska, men vil Alaska repræsenteres af Palin?

Sarah Palin forsøger sig nu med et comeback i politik – men hvor realistisk er det egentlig?

Sarah Palin forsøger sig nu med et comeback i politik - men hvor realistisk er det egentlig?

Endnu en kandidat i et i forvejen utrolig stort felt meldte sig mindre end en time før deadline i kampen om det sæde i Repræsentanternes Hus, der blev ledigt efter Don Youngs død for nylig. Og det er en kandidat, som de fleste læsere utvivlsomt kan huske - især fra 2008-valgkampen og fra årene i kølvandet derpå, nemlig Sarah Palin. Alaskas tidligere guvernør, der leverede en aldeles elendig indsats som John McCains running mate og som i de seneste år har forsøgt at holde sit navn varmt politis...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen