Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Paul Ryan tester det giftige badevand

Der har gennem længere tid været ganske stille om den tidligere så magtfulde formand for Repræsentanternes Hus, Paul Ryan. Men ved en tale på Reagan Presidential Library testede han badevandstemperaturen i sit parti - og kunne hurtigt konstatere at det er stadig er fyldt med gift, spredt af manden, Ryan stadig ikke bryder sig om: Donald Trump.

Lad os denne onsdag i begyndelsen af juni 2021 kalde en spade en spade. Paul Ryan vil gerne være amerikansk præsident en dag. Så kort kan det siges. B...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen