Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pelosi kan godt pakke sine ting – der er en ny kvinde i Huset

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA’s mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA's mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Japayal er den første indisk-amerikanske kvinde i Repræsentanternes Hus. Lige nu er hun med til at diktere slagets gang ift. Bidens infrastrukturpakke og Build Back Better-pakken, da hun sidder som leder for den progressive fløj hos Demokraterne i Huset. Hun har derfor fået hele USA's opmærksomhed rettet mod sig. Men hvem er hun, og hvad står hun egentlig for?

Pramila Jayapals baggrund og tidlige aktivisme

Pramila Japayal blev født i Indien, den 21. september i 1965, af en mor, de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen