Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pelosi kan godt pakke sine ting – der er en ny kvinde i Huset

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA’s mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA's mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Japayal er den første indisk-amerikanske kvinde i Repræsentanternes Hus. Lige nu er hun med til at diktere slagets gang ift. Bidens infrastrukturpakke og Build Back Better-pakken, da hun sidder som leder for den progressive fløj hos Demokraterne i Huset. Hun har derfor fået hele USA's opmærksomhed rettet mod sig. Men hvem er hun, og hvad står hun egentlig for?

Pramila Jayapals baggrund og tidlige aktivisme

Pramila Japayal blev født i Indien, den 21. september i 1965, af en mor, de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen