Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pelosi kan godt pakke sine ting – der er en ny kvinde i Huset

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA’s mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Jayapal er i øjeblikket en af USA's mest indflydelsesrige personer, og en person man skal holde øje med de næste mange år.

Pramila Japayal er den første indisk-amerikanske kvinde i Repræsentanternes Hus. Lige nu er hun med til at diktere slagets gang ift. Bidens infrastrukturpakke og Build Back Better-pakken, da hun sidder som leder for den progressive fløj hos Demokraterne i Huset. Hun har derfor fået hele USA's opmærksomhed rettet mod sig. Men hvem er hun, og hvad står hun egentlig for?

Pramila Jayapals baggrund og tidlige aktivisme

Pramila Japayal blev født i Indien, den 21. september i 1965, af en mor, de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Politisk analyse

Den amerikanske befolkning viser tegn på splittelse i spørgsmålet om støtte til NATO

Politisk analyse

Den republikanske senatsleder Mitch McConnell træder tilbage til november - nu venter slagsmålet om, hvem der bliver hans efterfølger.

Interview

USA's internationale rolle har ændret sig i de seneste år og kommer til at gøre det yderligere, lyder analysen fra Friis Arne Petersen

Copyright © 2021 Kongressen