Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pence løb tør for dollars – flere kampagnelukninger venter

Den tidligere vicepræsident har kastet håndklædet i ringen og flere kandidater ventes at gøre det samme i løbet af den kommende tid

Så gik den ikke længere for Mike Pence. Efter flere ugers forlydender om at det kneb gevaldigt med at få tilstrækkeligt med dollars i kampagnekassen, har den tidligere vicepræsident nu taget konsekvensen og indstillet sin jagt på præsidentembedet. Dermed er en kampagne, der fra begyndelsen har set vanskelig ud, nu nået vejs ende. Er det overraskende? Nej, egentlig ikke. Det eneste overraskende er at det bliver Pence, der bliver den første af de etablerede kandidater, der trækker sig. Det kunne ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen