Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Penge til grænsen er ikke nok – stor vrede på højrefløjen

Det politiske slagsmål om grænsen fortsætter og Marjorie Taylor Greene truer nu med at vælte partifællen Mike Johnson som formand for Huset.

2.000 flere grænsebetjente. Tusindvis af køretøjer. Samt 8.000 flere senge til at huse migranter, der afventer deres sag eller deportering.

Der var mange penge til den kriseramte sydvestlige grænse i den enorme budgetaftale, som netop er vedtaget. Med pakkens godkendelse afværgede USA endnu en delvis nedlukning af den føderale sektor.

Men dele af højrefløjen er slet ikke tilfredse. De mener, at det svarer til en dråbe i havet. 

"De har lige vedtaget en finansieringspakke, som ikk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som immigrationspolitisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen