Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pilen peger på Adams i New York

Den tidligere politikommissær Eric Adams har kurs mod sejren ved dagens demokratiske borgmester-primærvalg i New York. Således fører han komfortabelt i de seneste målinger, hvor hverken Andrew Yang, Kathryn Garcia eller Maya Wiley ser ud til at kunne true ham.

Han har længe ligget godt til i målingerne og i dag er så dagen, hvor Eric Adams skal tage det sidste skridt og gøre arbejdet færdigt. For ifølge målingerne, så bliver Demokraternes bud på New Yorks næste borgmester, den 60-årige Brook...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen